LogoPlus

Wanneer ouders zich zorgen maken over de ontwikkeling van hun kind heeft dat vaak een grote impact op zowel de ouder als het kind. De ouder voelt zich ongerust en onmachtig. Het kind kan onzeker, teruggetrokken of gefrustreerd worden. Met het Hanen Ouderprogramma krijgen ouders meer grip, meer plezier en meer ontspanning in de communicatie met hun kind. Hierdoor ontstaat voor het kind een positieve omgeving die zelfvertrouwen geeft. Het kind kan zich zo optimaal ontwikkelen, niet alleen op het gebied van spraak en taal. De band en het plezier tussen ouder en kind zal hierdoor als vanzelf nog sterker worden.

Logoplus is een initiatief van Barbara van Seventer. Werken met kinderen is haar passie. Ze is logopedist sinds 2000 en Hanen gecertificeerd in 2010. Integratief kindertherapeut sinds 2016. Barbara is naast haar werk bij LogoPlus in dienst als logopedist bij Auris Ambulante Behandeling.

Ze heeft jarenlange ervaring met het werken met kinderen met een taalontwikkelingsstoornis en met dove en slechthorende kinderen. Barbara heeft zich gespecialiseerd in werken met jonge kinderen met een taalachterstand op de peuterbehandelgroepen van Kentalis en Auris. Daarnaast heeft ze in 2010 de dansschool ‘Danskriebels Peuterdans’ in Noordwijk opgericht. Deze dansschool heeft ze recent overgedragen. Zie http://www.danskriebels.com

Samenwerkingspartner:

Renee Kwakkel

Renee is een Hanen-gecertificeerd logopedist die haar eigen Hanen Praktijk ‘Logos Trainingen’ heeft in Amsterdam. (www.logostrainingen.nl) Zij geeft de Hanen Ouderprogramma’s More Than Words / Meer Dan Woorden, en It takes two to talk / Praten doe je met z’n tweeën.

MEER INFORMATIE EN INSCHRIJVEN